ÚvodŠperkyStrieborné šperky s kameňmiPrívesky striebro

Koral fosílne petoskey prívesok striebro Ag 925 26720

Koral fosílne petoskey prívesok striebro Ag 925 26720

Strieborný prívesok s krásnym petoskey fosílnym koralom , ktorého kresba pripomína rozvinuté margaréty, prináša šťastie a učí nás mať v sebe silu milovať ostatných ľudí, a nájsť v sebe odvahu ísť životom s otvoreným… viac »

Dostupnosť:
posledné  1 ks
Doručíme
Doručíme do utorka 14. 05.
Kód produktu:
X226720P
Pôvodná cena:
40.80 €
Ušetríte:
12.24 € −30%
Vaša cena:
28.56 € vr. DPH

Nakúpte a získajte dopravu za 3.20 €
zobraziť možnosti dopravy

Zásielkovňa Z-Point3.20 €
GLS4.50 €
GLS výdajné miesto3.80 €
Packeta Home5.40 €

Zvoľte variantu:

Koral fosílne petoskey prívesok striebro Ag 925 26720

Strieborný prívesok s krásnym petoskey fosílnym koralom , ktorého kresba pripomína rozvinuté margaréty, prináša šťastie a učí nás mať v sebe silu milovať ostatných ľudí, a nájsť v sebe odvahu ísť životom s otvoreným srdcom a dávať lásku a radosť. iba indonézsky skamenený koral je považovaný za najviac žiaduce a jedinečný na výrobu šperkov. Iba indonézsky skamenený koral je považovaný za najviac žiaduci a jedinečný na výrobu šperkov, sme preto veľmi radi, že Vám taký môžeme ponúknuť. Ag 925. Kupujete priamo vyobrazený šperk s mimoriadne krásnym koralom s vynikajúcou "kvetinovou" kresbou.

Petoskey znamená kameň a fosíliu, ktorá sa skladá zo skameneného rugosného koralu Hexagonaria percarinata.

Tento bez preháňania nádherný kameň vzniká, keď vo vode oceánov stvrdne oxid kremičitý (“achátizuje sa“) a nahradí vápencové koraly niektorú z foriem kremenného minerálu ako je achát či rôzne chalcedóny . Achátizované fosílne koraly môžu vykazovať širokú škálu prírodných farieb, od bielej a ružovej, cez hnedú, šedú, čiernu, žltú až oranžovú a červenú farbu.

Fosílny koral je veľmi láskyplný polodrahokam . Ukazuje nám, ako sila lásky dokáže premeniť náš život. Učí nás mať v sebe silu milovať ostatných ľudí, nájsť v sebe odvahu ísť životom s otvoreným srdcom a dávať lásku a radosť pomocou pôsobenia tohto jemného kryštálu. Achátizovaný koral môže zmierniť podráždenosť a pomôže vám vcítiť sa lepšie do pocitov iných ľudí. Pretože je fosílny koral takmer achátom, nesie v sebe všetky vlastnosti achátu , ktorý nám dodáva citovú, telesnú a rozumovú rovnováhu, podporuje sebadôveru a napomáha sebapoznaniu. Achát je silným ochranným kameňom, najmä vhodným na ochranu malých detí pred pádmi. Fosílny koral však k týmto vlastnostiam a účinkom pridáva ďalšie vlastnosti, ktoré sú typické pre skameneliny a fosílie – môže vám predovšetkým pomôcť pri dosahovaní vynikajúcich výsledkov vo vašom osobnom i profesnom živote

Liečebné využitie: O fosílnom koráli sa po tisíce rokov veria, že je silným kameňom na hojenie a uzdravovanie . Udáva sa, že podporuje schopnosť tela absorbovať potrebné živiny a pomáha s dobrým trávením. Ako väčšina fosílií podporuje fosílny koral dlhovekosť a životnú energiu , zatiaľ čo ako achát má početné liečivé schopnosti. Predtým sa tiež používal na úľavu od smädu a na zníženie horúčky. Fosílny koral má silne pozitívny vplyv na rôzne funkcie vášho tela , ktoré uvádza do harmónie a zlepšuje Váš celkový zdravotný stav. Fosílny koral je tiež oddávna používaný pre úspešné počatie a tiež na zmiernenie ženských zdravotných problémov

Krajina pôvodu: Indonézia

Čítajte viac o kameni: fosílny indonézsky koral

Súvisiace produkty